Blitz

 Breaking News

Çfarë filmash mund të shihni këtë javë në kinematë shqiptare

Çfarë filmash mund të shihni këtë javë në kinematë shqiptare
March 19
16:37 2016

 

El Clan

Picture 5 of 5

Një familje moderne. Babai, një njeri me dinjitet, i sinqertë, punëtor dhe që kujdeset për pesë fëmijët e tij. Nëna, një mësuese e përkushtuar. Fëmijët të arsimuar dhe me një të ardhme të ndritur. E vërteta është se Arquimedes Puccio është gjithashtu një udhëheqës tiranik i një bande kriminale, të përbërë nga… gruaja dhe fëmijët e tij. Aktivitetet e fshehta të tyre? Ata rrëmbejnë njerëz të pasur dhe i torturojnë në shtëpinë e tyre deri sa marrin një shpërblim. Filmi është bazuar në historinë e vërtetë e Puccio Clan, një familje që ka rrëmbyer dhe ka vrarë njerëz në vitet ‘80.

Blitz.al këtë javë ju sugjeron të shkoni në kinema. Në rrjetin e kinemave “Imerial”, “Millenium” dhe “Cineplexx” mund të shihni disa nga filmat që po shfaqen njëkohësisht në kinematë botërore. Për të mësuar më shumë, shfletoni galerinë.

Tags
Share