Blitz

 Breaking News

Lajm i mirë për kinematografinë shqiptare! Filmi “Bini” i nominuar në kategorinë e veçantë në “OSCAR”

Lajm i mirë për kinematografinë shqiptare! Filmi “Bini” i nominuar në kategorinë e veçantë në “OSCAR”
August 16
14:45 2018

“Student Academy Awards” ka publikuar listën e finalistëve të zgjdhur për këtë vit. Në mesin e tyre është edhe film i relizuar nga regjizori shqiptar Erblin Nushi Ky lajm e ka gezuar shumë këtë të fundit.

“Kjo është për të gjitha ata që kanë humbur jetën gjatë luftës. Për të gjithë ata zëra të padëgjuar dhe për ata fëmijë jetët e të cilëve janë ndikuar nga veprimet e atyre të cilët na kanë dashur të vdekur. Kosovë kjo është për ty”, – është shprehur Erblini.

Filmi është i nominuar në kategorinë Narrative së bashku me tetë filma të tjerë. Erblin Nushi në filmin e tij “Bini” prezantohet në kuadër të Universitetit George Mason. /Blitz.al/

Share