Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Filmat me humor të zi më të mirë të Hollywood-it

Filmat me humor të zi më të mirë të Hollywood-it
March 23
11:04 2018

Kur mendojmë për filmat me humor na vijnë në mendje të gjitha produksionet që na kanë lënë mbresa me situata e batuta komike. Nga ana tjetër, janë ata filmat që mund t’u përkasin zhanreve të ndryshëm, por kanë përmbajtje humori të zi, siç thuhet rëndom.

Më poshtë do t’ju tregojmë se cilët janë filmat me humor të zi më të mirë, që duhet të shihni patjetër: /Blitz.al/

 

Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998)

kis9p0e

 

Kiss Kiss, Bang Bang (2005)

ro0yclo

 

 

Snatch (2000)

jrswlxw

 

Seven Psychopaths (2012)

y5tmyij

 

In Bruges (2008)

ijk7dqx

 

Heathers (1998)

ui0uaie

 

 

Strangelove or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb (1964)

es7vcql

 

 

The Guard (2011)

zhnynqj

 

 

The Lobster (2015)

hapxgug

 

 

Hot Fuzz (2007)

ijk7dqx

Shperndaje