Blitz | Kliko dhe Informohu

Kendveshtrime

“GuguGazetarë”

    “GuguGazetarë”

Duke iu refereruar Fjalorit të Gjuhës se Sotme Shqipe, gjejmë këtë shpjegim për fjalën gazetar: “punonjës i një gazete a i një reviste (dhe jo vetëm), që shkruan e redakton

Lexo me Shume

Më thuaj sa e do Europën, të të them sa shqiptar je!

    Më thuaj sa e do Europën, të të them sa shqiptar je!

Hajria është një zonjë e moshuar në lagjen time. Si çdo pensionist, edhe ajo shqetësohet mëngjeseve nga zhurmat e makinave të atyre që shkojnë në punë. Kafen e mëngjesit preferon

Lexo me Shume