Blitz | Kliko dhe Informohu

Kendveshtrime

Unë boss, ti boss, po lopën kush do ta kullosë?

    Unë boss, ti boss, po lopën kush do ta kullosë?

E hapi Getoar Selimi lojën dhe tani është tepër vonë për t’i ndalur. “Ma i madhi në ven” nuk e mendoi që do të kishte “mbretër”, të “mëdhenj” apo “hitbërës”

Lexo me Shume

S’DUA!

    S’DUA!

Zgjohem në mëngjes përpara se të bjerë zilja e alarmit në celular. Ka ardhur një mesazh, dikush që as nuk e njoh e as nuk më njeh paska vendosur të

Lexo me Shume

O kurvë, mbyll gojën dhe hap këmbët!

    O kurvë, mbyll gojën dhe hap këmbët!

Gati kudo, thuajse gjithmonë, i vetmi term që burrat në këtë vend përdorin kur duan të na vënë me shpatulla pas murit është “kurvë”. Kur duket sikur nuk ka asnjë

Lexo me Shume

Kujdes, televizioni i ka “këmbët e shkurtra”!

    Kujdes, televizioni i ka “këmbët e shkurtra”!

Televizioni është bërë një ndër armët më të fuqishme të shoqërisë. Nëpërmjet tij mund të jepen mendime, mund të fillojnë dhe mbarojnë luftëra, mund të shkaktohen vdekje, skandale, ulje, ngritje

Lexo me Shume

“Të shkollohesh”, një luks për të vuajturin nga mendtë!

    “Të shkollohesh”, një luks për të vuajturin nga mendtë!

  I shohim përditë, madje janë aq konkretë sa edhe mund t’i prekim e t’u japim dorën duke u thënë: “Po shef, ashtu siç ju urdhëruat”! A ju ndodh edhe

Lexo me Shume

Ju lutem, më thoni që janë shaka 1 prilli!

    Ju lutem, më thoni që janë shaka 1 prilli!

U bënë disa ditë që dëgjoj lajme kaq të trishta sa nuk mbaj dot lotët ose jam unë që jam zbutur aq shumë sa kam flakur edhe atë koracë që

Lexo me Shume

“GuguGazetarë”

    “GuguGazetarë”

Duke iu refereruar Fjalorit të Gjuhës se Sotme Shqipe, gjejmë këtë shpjegim për fjalën gazetar: “punonjës i një gazete a i një reviste (dhe jo vetëm), që shkruan e redakton

Lexo me Shume

Më thuaj sa e do Europën, të të them sa shqiptar je!

    Më thuaj sa e do Europën, të të them sa shqiptar je!

Hajria është një zonjë e moshuar në lagjen time. Si çdo pensionist, edhe ajo shqetësohet mëngjeseve nga zhurmat e makinave të atyre që shkojnë në punë. Kafen e mëngjesit preferon

Lexo me Shume