Blitz | Kliko dhe Informohu

Intervista

(Intervistë) Blendi Fevziu: “Pushteti”, ndjesi e akumuluar gjatë 27 viteve

    (Intervistë) Blendi Fevziu: “Pushteti”, ndjesi e akumuluar gjatë 27 viteve

Nga Suada Daci Libri i radhës i gazetarit Blendi Fevziu, “Pushteti”, ishte një nga librat më të shitur të Panairit të Librit 2016. Shoqata e Botuesve ka publikuar pak ditë

Lexo me Shume

Botuesja Berhami: Meshkujt shqiptarë nuk lexojnë. Libri shitet më pak

    Botuesja Berhami: Meshkujt shqiptarë nuk lexojnë. Libri shitet më pak

Panairi i Librit 2016 u mbyll 2 ditë më parë. Ndërkohë dje Shoqata e Botuesve Shqiptarë ka publikuar të dhënat e para të shitjeve përgjatë panairit, me titujt më të

Lexo me Shume