Blitz

 Breaking News

Parashikimi i javës nga astrologia Meri Gjini

Parashikimi i javës nga astrologia Meri Gjini
March 28
15:51 2016

Dashi

Dashi
Picture 1 of 12

Skeptikë dhe me pak lodhje e filloni javën nga ngarkesat emocionale apo dhe familjare te mbartura nga java e kaluar. Përpiquni këtë jave të mos luani rolin e shpëtimtarit, mos merni përsiper të zgjidhni brenda një jave probleme të mbartura dhe të krijuara për kohe të gjatë. Gjeni kohë për veten, mendoni, ekuilibroni mendimet tuaja, dhe gjeni një mënyrë të organizoni lëvizjet tuaja profesionale dhe praktike, fuqizohuni dhe ndërkohë zgjidhja e problemeve familjare a personale do të vijë me kohën. Ngadalë gjërat do të marrin drejtimin që duhet. Nuk është keq të rrini të qete, qoftë edhe vetëm, mjafton të fitoni sigurinë dhe vetëvlerësimin që meritoni. Pak kujdes në lëvizje të enjten në mbrëmje.

Java 2 7/03-3/04/2016

E diel, 27 mars 2016.

Dielli te Dashi dhe Hëna tek Akrepi me pozicione pozitive planetare do të ndihmojnë në një atmosferë të ngrohtë në familje dhe në çifte gjithashtu. Pashkë të Gëzuara për të gjithë katolikët kudo janë. E hëna do të shënojë një fillim jave më të qetë nga java e kaluar. Më krijuese por edhe me dëshira të shtuara për më shumë aktivitete. Dita e enjte (sidomos ne orët e darkës) kërkon kujdes me komunikimin ,si dhe mund të fshehë të papritura jo të këndshme. Fundjava  duhet t’ju gjejë në organizim e sipër të hapave dhe lëvizjeve që duhet të bëni për përmirësime profesionale. Puna, profesioni dhe shëndeti  do të jenë prioritetet tuaja  gjatë gjithë muajit prill.

 

Tags
Share