Blitz

 Breaking News

Nëse jeni një nga këto shenja horoskopi, me siguri keqkuptoheni shpesh nga të tjerët

Nëse jeni një nga këto shenja horoskopi, me siguri keqkuptoheni shpesh nga të tjerët
November 19
21:46 2018

Ndonjëherë është shumë e vështirë të komunikosh ashtu siç duhet atë që dëshiron të transmetosh. Ndryshimi qëllim-impakt është i madh dhe keqkuptimet lindin. Dhe falë karakterit të tyre, shenjat më të keqkuptuara të zodiakut janë:

  • Gaforrja

E njohur si një ndër shenjat me humor të lëkundur, Gaforrja përjeton shumë keqkuptime për faktin se njerëzit e tjerë nuk i kuptojnë ndryshimet e ndjenjave të tyre. Ato as nuk munden ta shpjegojnë tek të tjerët veten e tyre.

  • Akrepi

Natyra e qetë, private dhe misterioze e Akrepit sigurisht që nuk ndihmon në komunikimin me të tjerët. Por kjo gjë i pëlqen edhe atyre, pasi nuk dëshirojnë të zbulojnë nga vetja.

  • Bricjapi

Bricjapi e ka të vështirë të përshtatet. Ata nuk bëjnë kompromise për gjërat që duan, por as nuk ndikojnë duke nxitur të tjerët të ndryshojnë. Shpesh herë ata keqkuptohen për qëllimet e tyre, kur në fakt janë një ndër shenjat më të sinqerta.

  • Ujori

Ujori thjesht e sheh botën ndryshe. Mbi të gjitha, nuk u intereson fare nësë i kuptojnë apo jo, dhe me shumë mundësi nuk do t’i kuptoni. Ata jetojnë në të nesërmen dhe janë shumë unikë. Epo gjithnjë, të ndryshmit keqkuptohen.

/Blitz.al/

Share