Blitz

 Breaking News

Cila ikonë mode jeni sipas shenjës së horoskopit

May 22
19:38 2016

12. Peshqit – Elizabeth Taylor

12. Peshqit – Elizabeth Taylor
Picture 12 of 12

Sensuale, elegante dhe misterioze, bukuria e Liz Taylor është legjendare dhe e vetmja që mund t’i përshtatet është pasioni për jetën që kanë Peshqit. Ata janë të njohur për natyrën ëndërrimtare dhe shikimin e mprehtë sikur arrijnë të depërtojnë edhe në shpirtin e të tjerëve. Pikërisht e tillë ka qenë Elizabeth Taylor, që vetëm me shikimin e saj ka krijuar një ikonë mode.

Cila nga ju vajza nuk do të donte të konsiderohej një ikonë mode apo së paku t’i ngjante njërës prej tyre? Edhe nëse mendoni se nuk keni aq dhunti sa për të krijuar një stil të ri të të veshurit apo mënyrës se si krihni flokët, mos u shqetësoni, sepse shenja juaj e horoskopit mund t’ju ndihmojë të gjeni se cilës prej ikonave të modës i ngjani më tepër e duke marrë këtë informacion mund të krijoni kombinime të përshtatshme për pamjen dhe karakterin tuaj. Shfletoni galerinë dhe gjeni muzën tuaj të frymëzimit për modën dhe stilin.

!

Share