Blitz

 Breaking News

Cila ikonë mode jeni sipas shenjës së horoskopit

May 22
19:38 2016

1. Dashi – Diana Ross

1. Dashi – Diana Ross
Picture 1 of 12

E stuhishme, e fortë dhe aspak frikacake për të rënë në sy. Stili i Diana Ross ka marrë gjithnjë vëmendjen e publikut që prej kohës kur kjo e fundit nisi të këndonte me “The Supremes”. Sigurisht, ai ishte vetëm fillimi i shkëlqimit të saj, duke krijuar një karrierë ëndrrash dhe një stil potent, njësoj siç do bënte në fakt çdo femër që i përket shenjës së Dashit.

Cila nga ju vajza nuk do të donte të konsiderohej një ikonë mode apo së paku t’i ngjante njërës prej tyre? Edhe nëse mendoni se nuk keni aq dhunti sa për të krijuar një stil të ri të të veshurit apo mënyrës se si krihni flokët, mos u shqetësoni, sepse shenja juaj e horoskopit mund t’ju ndihmojë të gjeni se cilës prej ikonave të modës i ngjani më tepër e duke marrë këtë informacion mund të krijoni kombinime të përshtatshme për pamjen dhe karakterin tuaj. Shfletoni galerinë dhe gjeni muzën tuaj të frymëzimit për modën dhe stilin.

!

Share