Blitz | Kliko dhe Informohu

Historia Ime

Historia frymëzuese e Eldës, vajzës “plus size” por krenare

    Historia frymëzuese e Eldës, vajzës “plus size” por krenare

Inspirohuni duke dëgjuar historinë frymëzuese të Eldës, vajzës “plus size”, por krenare. Ajo rrëfen përvojat e saj, pse nuk është munduar të humbasë disa kile dhe a e ka penguar

Lexo me Shume

Historia njerëzore e Matinës dhe Klatonit, themeluesve të Fit Food

    Historia njerëzore e Matinës dhe Klatonit, themeluesve të Fit Food

Inspirohuni duke dëgjuar historinë njerëzore të Matinës dhe Klatonit, themeluesve të Fit Food. Ata rrëfejnë përvojën personale, të qenit mbi peshë dhe transformimin jo dhe aq të lehtë. Por si

Lexo me Shume

Intervistë/ Nazmija, 70 vjeçarja që na tregon se e bukura dhe stili nuk kanë moshë

    Intervistë/ Nazmija, 70 vjeçarja që na tregon se e bukura dhe stili nuk kanë moshë

Duket sikur tashmë njerëz që vishen bukur i kemi kudo. Por stili dhe e bukura në fakt janë më shumë se thjesht një kombinim i duhur i veshjeve të shtrenjta.

Lexo me Shume