Blitz

Une i Paragjykuari

“Na torturuan për të faktuar homoseksualitetin”

    “Na torturuan për të faktuar homoseksualitetin”

Edhe pse bota perëndimore ndodhet në një fazë të avancuar të të drejtave të njeriut, ku askush nuk diskriminohet nga raca, gjinia apo përkatësia fetare, shumë vende të tjera, kryesisht

Read Full Article

Më pëlqen shumë seksi, por kjo s’më bën kurvë!

    Më pëlqen shumë seksi, por kjo s’më bën kurvë!

Kam qenë e tërhequr nga seksi për një kohë shumë të gjatë, aq sa nuk e mbaj mend. Mbaj mend nga vitet e adoleshencës që isha e tërhequr ndaj temave

Read Full Article

Çifti gay: Po rrisim dy djem që ta duan femrën!

    Çifti gay: Po rrisim dy djem që ta duan femrën!

Fjala ‘mama’ nuk është një fjalë që ne mund ta demostrojmë fizikisht në shtëpinë tonë, kjo sepse familja jonë nuk ka pamjen që zakonisht jemi mësuar. Në jemi dy meshkuj,

Read Full Article

Dola vetëm dhe më bënë kurvë!

    Dola vetëm dhe më bënë kurvë!

  Kisha kaluar një javë të zhurmshme dhe të lodhshme. E premte mbrëma… Vendosa të vishja fustanin tim të preferuar, i cili edhe pse modest më tregon linjat e trupit.

Read Full Article