Blitz | Kliko dhe Informohu

Kulture

Beethoven apo Mozart? Ja cili është më i miri…

    Beethoven apo Mozart? Ja cili është më i miri…

Në një sondazh të zhvilluar nga radio “Classic FM”, Beethoven zë plot 19 vende në tabelën me 300 punime të listuara, ndërkohë që Mozarti vetëm 16. Por,ajo që i ka

Read Full Article

Filmat që do t’ju “gozhdojnë” para ekranit këtë vit

    Filmat që do t’ju “gozhdojnë” para ekranit këtë vit

2016-a ka rezervuar një sërë filmash që do të tërheqin një numër të madh shikuesish të çdo moshe. Për një copëz nga “torta e madhe” e kinematografisë për këtë vit

Read Full Article

Pikturat që sfiduan mendjet njerëzore

    Pikturat që sfiduan mendjet njerëzore

Fatkeqësitë e luftës ◄ Back Next ► Picture 1 of 25 Fatkeqësitë e luftës është një seri e 82 printimeve të krijuara nga piktori spanjoll Francisco Goya në mes të

Read Full Article

“Deadpool” thyen rekord

    “Deadpool” thyen rekord

Filmi me një superhero karizmatik dhe ironik. Nuk e keni parë ende filmin “Deadpool”? Ky film super komik me përbërësin më pikant – ironinë – është bërë një nga premierat

Read Full Article

Çfarë filmash mund të shihni këtë javë në kinematë shqiptare

    Çfarë filmash mund të shihni këtë javë në kinematë shqiptare

  Dirty grandpa ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 E kush nuk do ta dëshironte një gjysh të çmendur? Një gjysh që i pëlqejnë festat, netët e karaokeve,

Read Full Article

Romeo dhe Zhulieta në Teatrin e Operës dhe Baletit

    Romeo dhe Zhulieta në Teatrin e Operës dhe Baletit

Në kalendarin artistik të Teatrit të Operës dhe Baletit do të vihet në skenë  opera lirike “Kapuletë dhe Montagë”.  Kjo vepër i është dedikuar çiftit të famshëm italian nga Verona,

Read Full Article