Blitz

 Breaking News

(Foto) Si është jeta kur ke 4 fëmijë? Ja kënaqësia e jo vetëm në disa foto…

(Foto) Si është jeta kur ke 4 fëmijë?  Ja kënaqësia e jo vetëm në disa foto…
November 22
16:47 2016

Kur nuk ke fëmijë thonë se je i lirë të bësh shumë gjëra në jetë.

Kur ke 1 është disi e vështirë, me 2 deri diku, me 3 akoma më e vështirë.

Po me 4?

Simon Hooper, një baba britanik i katër fëmijëve, të gjitha vajza, ka zgjedhur të tregojë, përmes llogarisë së Instagram-it, se si është jeta kur ke 4 fëmijë.

Fotot e publikuara nga ai janë një miks mes kënaqësisë, lodhjes, stresit.

Por në thelb janë foto të këndshme familjare që ne po i shpërndajmë me ju.

Tashmë Hooper është kthyer në fenomen në Britaninë e Madhe, pasi ndiqet nga mbi 300 mijë persona në Instagram dhe është kthyer në trendin e momentin (marrë nga “Corriere della sera”). /Blitz.al/

simon-1

simon-2

simon-3

simon-4

simon-5

simon-6

simon-7

simon-8

simon-9

simon-10

Share