Blitz

 Breaking News

Zara ka nxjerrë linjën e re uniseks. Disa njerëz revoltohen!

March 21
17:57 2016

...

...
Picture 1 of 4

Zara ka nxjerrë linjën e re uniseks. Disa njerëz revoltohen!

Sot Zara është fokusuar  në linjën e saj të re, të stilit uniseks. Veshjet shiten në Zara.com. Imazhet e para të këtyre veshjeve janë promovuar nga modelë meshkuj dhe femra.

Ky është një koleksion i vogël në më pak se 10 copë dhe secili prej tyre kushton më pak se 50$.

Disa njerëz kanë shkruar në Twitter dhe janë revoltuar sepse këto veshje janë normative, por problemi qëndron se  veshjet janë të koduara vetëm për meshkuj. Disa njerëz të tjerë janë të lumtur me këtë risi të linjës.

Share