Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

Femrat, shikueset kryesore të pornove. Ja cilat kategori preferojnë…

May 02
11:40 2016

Kategoritë më të para nga femrat në botë

Kategoritë më të para nga femrat në botë
Picture 1 of 3

Siç shikohet edhe prej kësaj harte shpërndarjeje, si në Amerikën Veriore ashtu edhe atë Jugore, si dhe Australi, preferenca më e madhe tenton drej kategorisë "lesbian" ndërkohë që kjo e fundit ka përhapje të konsiderueshme edhe në pjesën tjetër të botës.

Ndjekja e videove porno nuk është më tabu për askënd, as për meshkujt, as për femrat. Në fakt, 24% e shikuesve të faqes më të madhe të pornos në botë, “Pornhub”, janë femra. Kjo do të thotë se shumë femra e kanë këtë faqe të ruajtur në historinë e kompjuterëve të tyre.

Por çfarë saktësisht duan femrat kur vjen fjala te pornot? Në analizën e fundit të audiencës së zhvilluar nga “Pornhub” janë  identifikuar preferencat e shikuesve femra. Në përgjithësi dominojnë si preferencë videot “lesbian”.  Por ajo çka do të vini re nga këto skica, është se dhe kategoria “anal” është shumë e pëlqyer dhe me përhapje të gjerë shikuesish.

Komento
Shperndaje