Blitz

 Breaking News

Pozicionet e seksit për një trup të bukur

April 18
19:40 2016

DOWNWARD DOG

DOWNWARD DOG
Picture 1 of 5

“Downward Dog” është paksa e ngjashme me “më merr nga mbrapa”. Filloni duke vendosur duart dhe këmbët në pozicionin si në figurë, pastaj ngrini të pasmet lart, vendosni kyçet dhe duart në vijë të drejtë. Nëse doni që ai të depërtojë më thellë, mjafton të hapni këmbët sa më shumë që të mundeni. Bonusi: krahë dhe kurriz i fortë.

Nëse doni që të bëni një rrugë e dy punë, të bëni seks dhe të mbani trupin në formë, ju sugjerojmë të provoni ushtrimet e jogas: grupi i ushtrimeve më seksi që mund të ekzistojnë. Qirinj, tapete dhe një mashkull “i nxehtë”, ç’mund të doni tjetër?

Tags
Share