Blitz

 Breaking News

Marrëdhënia me një transgjinor

Marrëdhënia me një transgjinor
March 23
19:04 2016

Në një episod të Savage Lovecast,një djalë 26-vjeçar  ka thënë se kishte marrëdhënie me një transgjinor. Penisi i saj nuk e ka shqetësuar aspak  edhe kur ajo ishte pa rroba. Por ai e ka humbur këtë interes tani. Ai  nuk e di në qoftë se kjo e ka bërë një person të keq prej natyrës transfobike të tij.

26-vjeçari ka thënë se ai është takuar me partneren në të shkuarën, por kuptoi se më vonë nuk e pëlqente dhe nuk donte ta mashtronte.

Pyetjet që i janë drejtuar Danit i ka bërë partnerja e tij. Savage tha se disa gra transeksuale që ai kishte njohur e ndjenin të rëndësishme të kishin një partner për të marrë  dashuri. Por disa femra  të tjera mendonin se partnerët ishin të fokusuar vetëm te penisi i tyre.

Savage e mbyll këtë episod duke thënë se mungesa e interesit nga ana e  djalit nuk ka pse ta bëjë një person të keq, por mirë është të bisedojë me partneren e tij të tanishme për të mësuar se si ndihet ajo.

Tags
Share