Blitz

 Breaking News

Këshilla për një seks perfekt… në këmbë

May 31
21:22 2016

1

1
Picture 1 of 7

Pozicione si ky i fluturës janë një nga më të thjeshtat, sepse ju mund të qëndroni në këmbë dhe jeni në një pozicion të rehatshëm. Gjatë këtij pozicioni ju do të ndiheni mirë dhe nuk do të duhet të lëvizni shumë pasi qëndroni në të njëjtin vend.

Pozicionet e ndryshme të seksit mund të jenë të preferuara për arsye të ndryshme. Por ka disa pozicione të cilat jo çdo herë i bëjmë. Seksi në këmbë është një nga ato pozicione  që shumë meshkuj druhen për ta provuar, sepse u duket e ndërlikuar.  Kurse shumë femra kanë frikë se mund të rrëzohen me fytyrë. Por duhet të çliroheni nga këto mendime dhe të lexoni disa këshilla, nga të cilat do të kuptoni se për të bërë seks në këmbë nuk do të jetë gjithmonë dushi miku juaj, por mund të jetë edhe muri.

Tags
Share