Blitz

 Breaking News

Gjërat që eksitojnë një mashkull në mënyrë të pavetëdijshme

Gjërat që eksitojnë një mashkull në mënyrë të pavetëdijshme
June 24
13:32 2017

Ka gjëra që i eksitojnë meshkujt dhe mund t’i kuptojmë, si për shembull: njerëzit e zhveshur, foto të njerëzve nudo, prekja nga një person i zhveshur ose të prekurit kur ai vetë është nudo.

Lista është e gjatë, por ama këto dihen sepse bëhen me vetëdije. Ka disa veprime, të pavetëdijshme, që e eksitojnë një mashkull. Të gjitha këto do t’jua themi më poshtë.

 

  1. Kënga që i rikujton herën e parë (nëse nuk është i virgjër sigurisht).

 

  1. Të nuhasë parfumin e partneres.

 

  1. Të shohë papritmas një pjesë të trupit të tij të zhveshur në pasqyrë.

 

  1. Kur partnerja vishet me fustan të kuq.

 

  1. Kur partnerja e gërvisht në kurriz.

 

  1. Të shtrihet në një shtrat me jastëk të larë e të parfumosur.

 

  1. Kur partnerja vesh rrobat e tij në mëngjes.

 

  1. Nëse partnerja di të luajë në kitarë.

 

  1. Ta bësh të qeshë.

 

11. Të flasësh gjithë pasion për hobet e tua.

 

Punë të mbarë vajza! /Blitz.al/

Share