Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

(Foto) Pozicionet e seksit që nuk mund të funksionojnë kurrë!

November 28
19:51 2016

Kur mendojmë për seksin apo për pozicionet, gjithmonë jemi pro idesë për të eksperimentuar me pozicione të reja, qofshin këto komode apo jo.

Paçka se në realitet qarkullojnë dhjetëra, për të mos thënë qindra pozicione, të cilat ofrojnë kënaqësi maksimale në shtrat, qofshi vetëm apo me partnerin, në të vërtetë ka disa pozicione që nuk mund të funksionojnë kurrë sepse nuk janë komode, nuk japin kënaqësi dhe nuk “lidhin” partnerët siç duhet me njëri-tjetrin.

Nëse nuk doni të keni dhembje apo të mbaroni seksin e të mos dini çfarë bëtë se nuk ndjetë asgjë, shikoni këto pozicione e mbani shënim. /Blitz.al/

  1. “The Erotic Accordion”

enhanced-buzz-3236-1383063385-23

 

2. “The Hot Rod”

enhanced-buzz-4315-1383063351-15

 

3. “Ladder Lovin’”

enhanced-buzz-4793-1383063297-6

 

4. “Submarine”

enhanced-buzz-5360-1383063280-11

 

5. “Rock His Boat”

enhanced-buzz-5451-1383063259-2

 

6. “Yes! Yes! Yes!”

enhanced-buzz-5554-1383063241-31

 

7. “Sexy Scissors”

enhanced-buzz-6273-1383063222-19

 

8. “Torrid Tug of War”

enhanced-buzz-10551-1383063199-18

 

9. “V For Vixen”

enhanced-buzz-10584-1383063316-17

 

10. “Twist-a-Girl”

enhanced-buzz-10601-1383063335-30

 

11. “Passion Propeller”

enhanced-buzz-28398-1383063369-17

 

12. “The Lusty Leg Lift”

enhanced-buzz-29125-1383063430-23

 

 

13. “Downward-Facing Doggie”

enhanced-buzz-30113-1383063151-5

 

14. “Vibrating V”

enhanced-buzz-30113-1383063173-7

 

 

15. “Love Triangle”

enhanced-buzz-30179-1383063411-7

 

16. “The Head Game”

enhanced-buzz-30179-1383063453-9

 

Komento
Shperndaje