Blitz

 Breaking News

(Foto) Kamasutra – a i njihni pozicionet që ju kënaqin më shumë gjatë seksit?

April 11
22:46 2016

 

...

...
Picture 1 of 18

Të gjithë kemi dëgjuar për Kamasutrën dhe shpesh e përdorim për batutë nëpër diskutimet me njëri-tjetrin. Ama, sa e njohim në të vërtetë?

Kamasutra e famshme përmban 8 pozicione kryesore për të bërë seks, por secili prej këtyre pozicioneve ka 8 variante, që do të thotë 64 mënyra gjithsej për çiftet (dhe jo vetëm) për të kryer marrëdhënie seksuale.
Të shohim sa prej tyre njihni. Për këtë, ndiqni galerinë e fotove:

Tags
Share