Blitz

 Breaking News

Djema, ja gjërat që duhet të dini para se të bëni seks për herë të parë!

Djema, ja gjërat që duhet të dini para se të bëni seks për herë të parë!
June 02
18:55 2017

Hera e parë e seksit për të dikë është padyshim një moment ndryshe dhe kjo sepse po eksplorojnë diçka të re dhe të panjohur.

Gjithmonë është folur për vajzat, çfarë duhet të bëjnë, çfarë duhet të dinë etj., këtë herë po shkruajmë për djemtë.

Pra, djema, ja çfarë duhet të dini para se të bëni seks për herë të parë.

 

 

  1. Është më i mirë se ç’e kishit imagjinuar.

 

  1. Ka një erë të dallueshme.

 

  1. Nuk është e gjitha për të bërë seks të shpejtë dhe të fuqishëm, por për të ndierë dhe për t’u lidhur me partnerin.

 

  1. Merrni kohën që ju duhet për t’u bërë gati.

 

  1. Është në rregull të qeshësh.

 

  1. Merrni masa mbrojtëse.

 

  1. Nuk është gjithnjë e lehtë për një vajzë të arrijë në orgazmë.

 

  1. Përdorni lodra seksi dhe mos kini turp për këtë! /Blitz.al/

 

Share