Blitz

 Breaking News

8 gjërat që nuk duhet të bëni gjatë seksit anal. KURRË!

8 gjërat që nuk duhet të bëni gjatë seksit anal. KURRË!
May 31
16:17 2017

 

Të praktikosh seksin anal nuk është aq e thjeshtë dhe aq e sigurt sa ai vaginal. Kjo për një sërë arsyesh të cilat të vijnë në mendje menjëherë sa thua termin “seks anal”.

“Cosmopolitan” ka kontaktuar me 5 mjekë të njohur në SHBA, të cilat kanë treguar 8 gjërat që nuk duhen bërë gjatë kësaj marrëdhënieje.

 

  1. Mos bëni seks anal nëse anusi juaj është i papastër dhe të brendshmet janë akoma plot.

 

  1. Mos përdorni të njëjtin prezervativ nëse kaloni nga ai vaginal në anal.

 

  1. Mos mendoni se meqë nuk mbeteni shtatzwnë nuk duhet të përdorni kondom.

 

  1. Mos përdorni lodra seksuale nëse janë të vështira për t’u përdorur.

 

  1. Mos bëni seks nëse partneri juaj nuk do.

 

  1. Jo “thatësirë”!

 

  1. Mos përdorni qetësues muskujsh.

 

  1. Thojini “Jo” qetësuesve të dhembjeve! /Blitz.al/
Share