Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

6 gjëra të cilat femra që adhurojnë seksin nuk duan t’i dëgjojnë

July 12
19:24 2016

Ju dukeni shumë e ëmbël dhe e pafajshme

Picture 1 of 6

Ato mund të pëlqejnë seksin dhe të jenë të ëmbla e të pafajshme. Kjo nuk ka aspak lidhje. Të kesh eksperienca seksuale nuk do të thotë që ke bërë faj.

Femrat të cilat shprehin hapur, dëshirën për seks, shihen si qesharake. Shpesh femrat ndahen në dy kategori të virgjëra dhe “kuçka”. Por ky është një koncept i gabuar, sepse femrat mund të shprehin dëshirat e tyre në lidhje me seksin ashtu siç e bëjnë edhe për çdo gjë tjetër dhe askush nuk mund t’i gjykojë për këtë. Femrat që shprehin dëshirat për seks shpeshherë gjenden në situate të pakëndëshme nga fjalët që  ju thonë të tjerët. Por nga çfarë janë lodhur ato? Më poshtë do të gjeni 6 thënie të zakonshme, nga të cilat këto femra ndihen të lodhura dhe nuk do të donin t’i dëgjonin më.

Komento
Etiketimet
Shperndaje