Blitz

 Breaking News

5 pozicionet për një seks anal të paharrueshëm

May 30
18:36 2017

E dimë tashmë që seksi anal nuk është edhe aq i keq, i dhimbshëm dhe i shpifur sa ç’thuhej.

Për ta shijuar aktin seksual mjaftojnë pak pozicione dhe lubrifikantë. Por cilat pozicione?

Më poshtë do t’ju tregojmë 5 pozicione që do t’jua bëjnë seksin anal një eksperiencë që do të doni ta përsërisni shpesh. /Blitz.al/

  1. The Beginner’s Bend

 

 

  1. Bottoms Up

 

 

  1. The Standing Slow Slide

 

 

  1. The Erotic Examination

 

 

  1. Double Trouble

Share