Blitz

 Breaking News

5 pozicionet e një seksi oral që duhet të provoni PATJETËR!

June 08
20:50 2017

 

Kur vjen puna te seksi oral, sigurisht që fillimisht do të stepeini, por siç thotë shprehja, “po e provove një herë…”.

Kështu ndodh edhe me seksin oral. Por nëse i njejti pozicion iu ka ardhur në majë të hundës (kuptim figurativ) duhet të provoni disa të reja dhe SHUMË të mira.

Më poshtë do t’ju tregojmë disa prej tyre:

 

  1. The Candy Crush

 

 

  1. The Scissor Slide

 

 

  1. The Golden Triangle

 

 

  1. Stop, Drop and Roll

 

 

 

  1. The Sex Pony

 

Share