Blitz

 Breaking News

5 pozicione sensuale që do t’ju zgjasin orgazmën

June 21
18:51 2017

Sekreti për të pasur një orgazmë sa më të gjatë nuk është përkulja e gjurit në këndin e duhur dhe “baaam” apo shpejtësia. E gjitha ka të bëjë me pozicionin në tërësi.

Mjafton të gjeni pozicionin e duhur dhe do t’ia arrini “qëllimit”.

Por cilat janë këto pozicione?

  1. “Edge of Glory”

 

  1. “Te Body Boarder”

 

  1. “The Holey Trinity”

 

  1. The In-and-Out Double Double

 

  1. The Pressure Cooker

Share