Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

5 pozicione që duhet t’i bëni kur jeni në kolegj/universitet

December 05
17:21 2016

 

Periudha më e bukur e jetës mendohet të jetë ajo e kolegjit apo e universitetit. Aty fillon koha kur të rinjtë janë gati të pavarur nga të tjerët dhe fillojnë të shijojnë të gjithë kohën e lirë në mënyrën më të mirë të mundshme, pra bëjnë edhe seks, paçka se mund të jenë brenda ambienteve të kolegjit.

Më poshtë do t’ju tregojmë 5 pozicionet më të mira që mund të bëhen në universitet apo kolegj.

 

  1. Mini Fridge Mambo

minifridge

 

  1. Chair-y Nice

chair

 

  1. Twin Bed Tryst

downwarddog

 

  1. Loft in Space

bunk

 

  1. Desk-Side Get-Down

desk

Shperndaje