Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai nuk është synet!

June 23
21:32 2017

 

Të themi të drejtën, nuk ndryshon gjë nëse ai është bërë synet apo jo. Ama, nëse nuk është bërë mund të shijoni disa “gjëra” ekstra…sigurisht, kjo varet edhe nga partneri.

Ama, debati nëse lëkura “shtesë” jep më shumë kënaqësi apo jo vazhdon të bëhet. Por të lëmë debatin dhe të shohim 5 pozicione që duhet të praktikoni nëse ai nuk është bërë synet. /Blitz.al/

 

  1. The Face Off

 

 

  1. The Nip and Tuck

 

 

  1. The French Tickler

 

 

  1. The Standing O

 

 

  1. The Wiggle Room

 

Share