Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

5 pozicione ku duhet të vini në përdorim të gjitha shqisat…jo vetëm prekjen!

June 12
20:40 2017

 

Ne, si njerëz, jemi programuar në mënyrë të tillë që kur bëjmë diçka vazhdimisht, mësojmë më vonë ta bëjmë në mënyrë automatike. Për shembull, dhënia e makinës, larja e dhëmbës dhe… seksi. Sigurisht, për ta arritur këtë duhet përdorimi i të gjitha shqisave dhe vënia e tyre në punë.

Dhe si mund të bëni seks duke përdorur të gjitha shqisat?

 

  1. The Oh … God … Mmmmm

 

  1. Undercover Lover

 

  1. The Scented Trail

 

  1. The Honey Cat

 

  1. The Feather Duster Feel-Up

Shperndaje