Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

12 nofkat me të cilat do të donit të thërrisnit penisin

12 nofkat me të cilat do të donit të thërrisnit penisin
May 20
18:13 2016

Gjatë gjithë jetës kemi dëgjuar pseudonime të ndryshme e të shumëllojshme që meshkujt (edhe femrat) u kanë vënë penisëve. Pse? Sepse gjimnazi bën punën e vet..

Fjalë të tilla, si “fyelli”apo “shkopi” janë tashmë amatore dhe të dala jashtë mode. Cosmopolitan.com na jep mundësinë të jemi më modernë në mënyrën se si e quajmë penisin tonë apo të të dashurit. Më poshtë janë të renditur disa nofka me të cilat mund të quani organin gjenital të mashkullit:

 1. Vezuv – sepse shpërthimet e tij janë aq të forta sa të mbulojnë edhe Diellin.
 2. Alamo – sepse ai kurrë nuk harron… t’ju kalojë në orgazmë.
 3. Moby Dick – sepse është i madh dhe i hijshëm.
 4. Rictus Erectus – është një personazh i “Mad Max: Fury Road”, i cili përshtatet më së miri me temën: i fuqishëm, i papërmbajtur (varet nga situata) dhe i egër në pamje të parë.
 5. The Depth Sounder – shqip-shqip do të përkthehej “Gjurmuesi i thellësive”…
 6. Vlad Tepesh – Vlad ishte udhëheqësi i Rumaninë dhe ishte ai që frymëzoi Stocker-in për Drakulën. Pra: i fortë, i shpejtë, autoritar, i varur ndaj femrave.
 7. Plumbi magjik
 8. Leviatani – një emër që të krijon imazhin e një boss-i.
 9. Kraken – i cili ngrihet nga thellësitë dhe “përmbyt” vendin.
 10. Zeus
 11. Thor – i shpejtë, i fortë, jo normal dhe i pashëm.
 12. Dog Skip – ashtu siç edhe largimi i qenit të bën të qash, edhe “ky” të bën të qash, por nga kënaqësia.
Etiketimet
Shperndaje