Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

11 pozicionet që ju sjellin një penetrim të thellë

11 pozicionet që ju sjellin një penetrim të thellë
October 16
19:19 2016

Në kuptimin emocional, vështrimi në sy dhe sinkronizimi me partneren apo partnerin për një marrëdhënie seksuale të thellë, pasionante dhe të zjarrtë mund të jetë ndjenja më e bukur për një njeri.

Pavarësisht kësaj, penetrimi është një nga “detajet” më të rëndësishme të aktit seksual dhe bën të mundur arritjen e kënaqësisë e lidhjen e dy partnerëve.

Po nëse kërkoni për një penetrim të thellë, mbi të gjitha? E dini cilat janë pozicionet që do t’ju sigurojnë një penetrim të thellë ashtu siç dëshironi? Jua tregojmë ne.

 

11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-butter-churner 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-cowgirl 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-cowgirls-helper 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-doggy 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-face-off 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-flatiron 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-missionary 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-scoop-me-up 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-seashell 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-the-caboose 11-positions-for-crazy-deep-sex-ss-the-om

Shperndaje