Blitz | Kliko dhe Informohu

 Lajmi Fundit

11 pozicione që duhet t’i praktikoni për festat e fundvitit

December 07
13:21 2016

Festat po vijnë dhe sigurisht bashkë me to edhe atmosfera mjaft e ngrohtë e plot dashuri. Dhe për të mos e çuar dëm këtë atmosferë dashurie, seksi pas një darke romantike nën dritën e qirinjve të Krishtlindjes apo dritave të Vitit të Ri do të ishte perfekt.

Më poshtë do t’ju tregojmë 11 pozicionet që duhet t’i praktikoni këto festa.

THE SLEIGH RIDE

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss1

 

MRS. CLAUSE ON TOP

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss2

 

THE MISTLETOE MOVE

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss3

 

REINDEER GAMES

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss4

 

ELF ON THE SHELF

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss5

 

GIFT WRAPPED

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss6

 

UNDER MY TREE

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss7

 

THE TOBOGGAN

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss8

 

TRIM THE TREE

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss9

 

SANTA’S HELPER

christmas-themed-sex-positions-that-will-have-you-jingling-all-the-way-ss10

Shperndaje