Blitz | Kliko dhe Informohu

Rajon

Opozita e Kosovës nuk merr pjesë në Kuvend, vazhdojnë të paguhen deputetët

    Opozita e Kosovës nuk merr pjesë në Kuvend, vazhdojnë të paguhen deputetët

Gjendja politike nuk shfaqet e qetë në Kosovë, ku opozitarët kanë vendosur të bojkotojnë punët e parlamentit. Sipas rregullores, ata nuk mund të mungojnë më shumë se 6 muaj në

Lexo me Shume

Refugjatët sirianë tentojnë të kalojnë ilegalisht kufirin maqedonas

    Refugjatët sirianë tentojnë të kalojnë ilegalisht kufirin maqedonas

Maqedonia ka bërë me dije paraprakisht se ka mbyllur kufirin për refugjatët sirianë dhe nuk mund t’i lejojë ata as të qëndrojnë brenda territorit maqedonas dhe as ta përdorin këtë

Lexo me Shume