Blitz

 Breaking News

Blushi: Referendumi do të nxjerrë rezultate të trukuara

Blushi: Referendumi do të nxjerrë rezultate të trukuara
March 30
10:23 2016

Është caktuar paraprakisht se do të mbahet një referendum më 9 prill për të vendosur nëse duhen apo jo zgjedhje për kryetarin e Partisë Socialiste. Por deputeti Ben Blushi është mjaft pesimist për këtë referendum, pasi mendon se do të nxjerrë rezultate të trukuara. Ai mendon se palës kundër referendumit nuk i njihet asnjë e drejtë dhe që këtu nis problemi me zhvillimin e tij.

Ai u kthehet gazetarëve, duke thënë se këta të fundit duhet të pyesin ata që ishin pro referendumit se pse nuk po bëjnë fushatë. Sipas Blushit, mungesa e fushatës në referendum garanton një rezultat të shkruar në tavolinë.

Tags
Share