Blitz

 Breaking News

Në praga gardisti, përndiqte një vajzë nga Tirana

Në praga gardisti, përndiqte një vajzë nga Tirana
March 18
10:18 2016

Shërbimi i Çështjeve të Brendshme arrestoi mbrëmë në mesnatë një efektiv të Gardës së Republikës nën akuzën e përndjekjes.

Shtetësja E.R. ka  denoncuar gardistin Florjan Isaku, i cili është ndaluar për veprën penale të “kanosjes” dhe “përndjekjes”  në mënyrë të vazhdueshme. Isaku është efektiv i rolit bazë në Gardë, me detyrë trup shërbimi.

Share