Blitz

 Breaking News

Zbrazet aerodromi në Paris

Zbrazet aerodromi në Paris
March 22
14:23 2016

Alarm ka pasur edhe në Paris menjëherë pas shpërthimeve të njëpasnjëshme në Bruksel. Në aeroportin Roissy në Paris janë marrë masa të përforcuara.

Evakuimi ka filluar menjëherë pas identifikimit të objekteve dyshuese.

Në të njëjtën kohë dhe mënyrë ka reaguar edhe Holanda duke rritur nivelin e alarmit në vend.

Share