Shkaku i shpërthimit nuk dihet ende, megjithëse policia po heton pranë vendit të ngjarjes, ku ka bllokuar dhe qarkullimin e mjeteve deri në normalizimin e situatës. /Blitz.al/

Burimi: Balkanweb