Blitz

 Breaking News

Vendosi gabimisht 200 £ në vend të 20 £, fitoi një “pasuri”

Vendosi gabimisht 200 £ në vend të 20 £, fitoi një “pasuri”
April 11
11:33 2017

Disa herë një veprim që mund ta bëjmë gabimisht nuk është e thënë të dalë keq.

Alex Blackwell, një gazetar anglez me profesion të lirë, ka vendosur një bast në garat me kuajt.

Ai dëshironte të vendoste 20 £, por vendosi gabimisht 200 £, duke bërë që ta shumëfishonte me 16 herë shumën që vendosi.

Ai nuk e kishte kuptuar se kishte vendosur këtë shumë dhe fitoren që kishte arritur deri disa orë pas fitimit të kësaj shume.

2.200 £ ishte shuma që Alex fitoi.

“Një shumë pak a shumë të ngjashme më kanë marrë kompanitë e basteve ndër vite. Dhe tashmë sikur e balancova pak gjendjen. I pafat në të shkuarën dhe me fat tashmë”,- ka thënë ai.

Një fat të tillë jo shumëkush mund ta ketë. /Blitz.al/

Share