Blitz

 Breaking News

Tirana dhe Prishtina, në mesin e qyteteve të rrezikuara nga sulmet terroriste

Tirana dhe Prishtina, në mesin e qyteteve të rrezikuara nga sulmet terroriste
July 15
19:31 2016

Organizata “Verisk Maplecroft”, e cila është një firmë globale e specializuar në vlerësimin e rrezikut global, njihet për vështrimin kritik në problemet aktuale si dhe siguron asistencë për organizatat shumëkombëshe.

Në një studim të fundit të saj, Tirana dhe Kosova cilësohen si objekte të mundshme të sulmeve terroriste. Kryeqyteti i Shqipërisë dhe ai i Kosovës renditen krahas Parisit, Athinës, Brukselit, Belfastit (Irlanda e Veriut), Nicosia (Qipro). Kosova renditet e shtata në listë.

Burimi: lajmi.net

Tags
Share