Blitz

 Breaking News

Takim me Senatin e UT, Rama: “ Vonesa e pagave shembulli që reforma në Arsim është sfidë”

Takim me Senatin e UT, Rama: “ Vonesa e pagave shembulli që reforma në Arsim është sfidë”
February 14
14:08 2018

Kryeministri Rama është takuar sot me Senatin e Universitettit të Tiranës pak ditë pasi universitetet u përfshinë nga një krizë e re: bllokimi i pagave të pedagogëve. Sipas tij vonesa e pagave tregon se qeveria po përballet me sfida!

Rama u shpreh se: “Vonesa e pagave është shembull i qartë i faktit se reforma është sfidë edhe për ne që e kemi udhëhequr dhe future në legjislacion, sepse na ka krijuar si qeveri një debat midis Ministrisë së Arsimit dhe Ministrisë së Financave për trashigiminë e grantitit të pakushtëzuar.

Kryeministri Edi Rama është takuar sot me Senatin e Universitetit të Tiranës, pak ditë pasi universitetet u përfshinë nga një krizë e re: bllokimi i pagave të pedagogëve. Sipas tij, vonesa e pagave tregon se qeveria po përballet me sfida!

Rama tha shprehimisht: “Vonesa e pagave është shembull shumë i qartë i faktit se reforma është sfidë edhe për ne që e kemi udhëhequr dhe futur në legjislacion, sepse na ka krijuar si qeveri një debat midis Ministrisë së Arsimit dhe Ministrisë së Financave për trashëgiminë e grantit të pakushtëzuar.  /Blitz.al/

 

Share