Blitz

 Breaking News

Shkarkohen të gjithë drejtorët e policisë së burgjeve

Shkarkohen të gjithë drejtorët e policisë së burgjeve
November 03
13:33 2019

Në një kohë kur po diskutohet projektligji i ri për policinë e burgjeve, një urdhër i ministres Gjonaj ka çuar në shkarkimin e plotë 13 drejtorëve të policisë në sistemin e burgjeve në vend.

Ndër shkaqet që kanë çuar në shkarkimin e policëve në burgje ka qenë performanca e tyre e ulët dhe përfshirja e disa prej policëve me uniformë në ngjarje kriminale.

teksa janë shkarkuar edhe disa prej drejtuesve të burgjeve të cilët dhe pse me konkurs ende nuk janë zëvëndësuar apo bërë  publik emrat e rinj sistemi penitenciar tashmë ndërron edhe shefat e sigurisë.

Burimi: Shqiptarja

Share