Blitz

 Breaking News

Reshjet e dëborës krijojnë problemet e para, vështirësi në qarkullimin e mjeteve në Korçë-Kolonjë

Reshjet e dëborës krijojnë problemet e para, vështirësi në qarkullimin e mjeteve në Korçë-Kolonjë
December 11
11:47 2019

Reshjet e borës kanë vijuar përgjatë gjithë natës në qarkun e Korçës, ndërsa kanë nisur edhe problemet e para për qarkullimin e mjeteve.

Sipas Balkanweb probleme me lëvizjen e mjeteve ka aksi Korçë-Kolonjë, në Qafën e Qarrit, ku trashësia e borës ka qenë e konsiderueshme.

Ndërkohë, aksi Korçë-Dardhë dhe Korçë-Voskopojë është i qarkullueshëm dhe mjetet mund të lëvizin pa zinxhirë.

Mësohet se në Dardhë trashësia e borës është mbi 20 cm dhe reshjet po vazhdojnë edhe gjatë mëngjesit. Sakaq, firmat e mirëmbajtjes kanë punuar gjatë natës për të mbajtur hapur të gjitha akset nacionale.

Share