Blitz

 Breaking News

Qeveria ndryshon strukturën e pagave për punonjësit e institucioneve, ja kush preket

Qeveria ndryshon strukturën e pagave për punonjësit e institucioneve, ja kush preket
March 01
16:31 2018

Qeveria miratoi ndryshime në strukturën e pagave për punonjësit e institucioneve shtetërore. Ndryshimet kanë prekur kryesisht agjencitë dhe inspektoratet. Përveç ndryshimeve në emërtime janë miratuar edhe ndryshimet në strukturën e pagesës të institucioneve në varësi të disa ministrive.

Sipas “Balkanweb”, ndryshimet prekin vendimin nr.187, datë 8.3.2017, të Këshillit të Ministrave, “Për miratimin e strukturës dhe të niveleve të pagave të nëpu-nësve civilë/nëpunësve, zëvendësministrit dhe nëpunë-sve të kabineteve, në kryeministri, aparatet e ministrive të linjës, administratën e presidentit, të Kuvendit, Komisionit Qendror të Zgje-dhjeve, Gjykatën e Lartë, Prokurorinë e Përgjithshme, disa institucione të pavarura, institucionet në varësi të kryeministrit, institucionet në varësi të ministrave të linjës dhe administratën e prefektit”, të ndryshuar”.

Burimi: Gazeta Shqiptare

Share