Blitz

 Breaking News

Protesta e opozitës, 70 mijë njerëz nisen nga rrethet drejt Tiranës

Protesta e opozitës, 70 mijë njerëz nisen nga rrethet drejt Tiranës
July 08
17:39 2019

Ditën e sotme, Partia Demokratike ka lajmëruar organizimin e një proteste kombëtare në Tiranë në orën 20:00. Për të qenë pjesë e saj, protestuesit janë nisur nga rrethet dhe opozita ka bërë të ditur se bëhet fjalë për 70 mijë të tillë.

Kukësi 4600 protestues
Shkodra rreth 10 000 protestues
Dibra 5 500 protestues
Lezha 7800 protestues
Vlora 5800 protestues
Fier rreth 6 500 protestues
Gjirokastra 2800 protestues
Berati rreth 3000 protestues
Durrësi rreth 10 000 protestues
Elbasani 8 600 protestues
Korça afro 5 600 protestues

Kreu i PD-së në Fier ka deklaruar se kushti i vetëm i opozitës është largimi i Edi Ramës dhe ata nuk do të ndalen me protesta derisa ta arrijnë.
Burimi: BalkanWeb

Share