Blitz

 Breaking News

Përçahet LSI në Fier! Dy këshilltarët bashkiak shkojnë tek Partia socialiste, një tjetër del e pavarur

Përçahet LSI në Fier! Dy këshilltarët bashkiak shkojnë tek Partia socialiste, një tjetër del e pavarur
February 05
20:09 2018

Ditën e sotme ka patur debate të forta në  mbledhjen e Këshillit Bashkiak të Fierit. Dy këshilltarë të Lëvizjes Socialiste për Integrim u shkëputën nga grupi dhe u bashkuan me Partinë Socialiste. Mësohet nga Ballkanëeb se Thoma Tyto dhe Drita Sauli iu bashkuan grupit të këshilltarë bashkiakë të PS.

Ndërsa këshilltarja e LSI-së, Ekaterina Zarka doli e pavarur.

Këshilltarët thanë se vota e tyre duhet të jetë në shërbim të qytetarëve dhe qytetit, dhe “jo në shërbim të vendimeve politike”, që sipas tyre “jo rrallë herë janë të gabuara dhe cënojnë këtë shërbim”./Blitz.al/

Share