Blitz

 Breaking News

Nëse keni ngelur pa punë prej virusit dhe pronari i shtëpisë ju kërkon qiranë, denoncojeni!

Nëse keni ngelur pa punë prej virusit dhe pronari i shtëpisë ju kërkon qiranë, denoncojeni!
April 02
16:51 2020

Kryeministri Rama ka deklaruar se të gjitha bizneset e vogla dhe familjarët të cilat kanë ndaluar punën gjatë kohës së koronavirusit nuk do të duhet që të paguajnë qiratë e tyre.

Rama përmes një postimi në Facebook thekson se qiradhënësit ndalohen që të kërkojnë qiratë në këto kohë dhe nëse nuk zbatojnë urdhrin, do të gjobiten me 5-fishin e vlerës së qirasë përkatëse.

“Me aktin normativ për masat e veçanta do të ndalohen pagesat e qerave nga ana e bizneseve të vogla dhe familjarëve të regjistruar në punë, që kanë ndaluar punën për shkak të luftës!

Kush ka humbur punën në të zezë dhe ka këtë hall, mund të përfitojë nga kjo masë vetëm duke denoncuar punëdhënësin!

Kjo masë mbështetëse vlen edhe për studentët që jetojnë me qera!

 

Share