Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

Këshilli i Ministrave shkarkon nga detyra drejtoreshën e Bibliotekës Kombëtare

Këshilli i Ministrave shkarkon nga detyra drejtoreshën e Bibliotekës Kombëtare
July 10
18:19 2019

Këshilli i Ministrave ka shkarkuar nga detyra në mbledhjen e sotme drejtoreshën e Bibliotekës Kombëtare, Persida Asllani.

Vendimi
Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 11, të nenit 27, të ligjit nr.8576, datë 3.2.2000, “Për bibliotekat në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Kulturës, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Znj. Persida Asllani, drejtor i Bibliotekës Kombëtare, të lirohet nga kjo detyrë. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

Share