Blitz | Kliko dhe Informohu

 Breaking News

E tallën se kishte lëkurën me shenja, vajza i çudit me veprimin e saj

E tallën se kishte lëkurën me shenja, vajza i çudit me veprimin e saj
March 17
10:29 2017

Ash Soto ishte vetëm 12 vjeçe kur u diagnostikua me një sëmundje lëkure që i shkaktonte asaj një lëkurë me shenja në të gjithë trupin.

Kjo sëmundje vinte pasi lëkura humbiste pigmentin normal dhe bënte që ajo të dallohej me lëkurë me pulla-pulla.

Por pas shpërndarjes së sëmundjes në të gjithë trupin, ajo filloi të tallej nga shokët.

Por tashmë pas gati 10 vitesh, ajo është 21 vjeç dhe ka vendosur t’i kushtojë një vëmendje të veçantë pamjes, dhe dashurisë për veten që duhet të kemi të gjithë.

Ajo ka filluar ta përdorë trupin si objekt pikturimi, duke e transformuar sëmundjen e saj në art.

Ash shpreson ta shpërndajë sa më shumë mesazhin e saj, për t’u treguar të gjithëve se duhet ta duan veten e tyre ashtu siç janë.

Share